strana:  1
seřadit od:  nejnovějších  nejstarších

Bleší cirkus

Karlovy ostrovy, články a fejetony.

Pánbůh pomáhej a chraň, před hymnami… 8.11.2014     přečteno: 4694     příspěvky: 0
Tak policie ČR bude mít svojí hymnu pro významné příležitosti. První verze hymny je už na světě. A naprosto přesně zapadá do současné podoby a stavu naší krásné malé zemičky. Sami policisté se děsí a bouří, normální člověk se jim nediví, protože může smíchy spadnout ze židle.
PUSSY pravdoláskařské 7.11.2014     přečteno: 5048     příspěvky: 2
Jak se ukázalo, tak jedno blbé slovo, může zapůsobit téměř obdobně jako hurikán Katrina. Inu není slovo jako slovo. Nebo spíše není význam, jako význam, daného slova. A pokud nějaké slovo má pevně daný význam, jako například klasické lejno, tak pro změnu není člověk, jako člověk, který ho pronese.
Neviditelnost - moderní trend dnešní doby 25.10.2014     přečteno: 4688     příspěvky: 0
Přání být neviditelný je staré skoro jako lidstvo samé. Každý z vás si jistě vybaví nějakou tu pohádku, nebo starobylou legendu, v níž se neviditelnost vyskytuje a hraje svojí důležitou úlohu v daném příběhu. V dnešní době se často píše o tom, jak celé vědecké týmy pracují na úkolu vymyslet a posléze zrealizovat myšlenku neviditelnosti...
Zapomněli jste nějaké heslo? 6.8.2014     přečteno: 5357     příspěvky: 5
Občas se vám může stát, že zapomenete nějaké heslo. Občas může být toto heslo pro vás i životně důležité. Dobou jste nuceni mít čím dál tím více hesel. Dnešní život je na heslech více a více postaven, zdá se, že vlastně celý náš život je tak nějak celkově zaheslován a zašifrován. Občas se v tom můžeme začít ztrácet. Psát si hesla na papírky je evidentně nebezpečné.
Třináct mouder pro život v dnešní době 24.6.2014     přečteno: 5386     příspěvky: 0
Možná máte někdy pocit, že dnešní době nerozumíte, že to co se děje nějak odporuje logice selského rozumu. Je pravděpodobné, že velké množství lidí, zažije během svého života tento pocit, pokud se snaží uplatnit na dění okolo sebe rozum, který nazýváme „selským“. Tedy pokud ho mají, měli, nebo na něj posléze nerezignovali… Vybral jsem 13 různých citátů, které mohou pomoci k pochopení…
copyright  ©  Karel Jíra 2014Google+