strana:  1 2 3 4 5  >>
seřadit od:  nejnovějších  nejstarších

Poslední příspěvky v diskuzích:

Karlovy ostrovy, diskuze, poslední příspěvky.

Celkem je v diskuzích 89 komentářů.
Karel   13.1.2015 - 17:04:45
No, pro mě je nejpřitažlivější ten pelíšek. A kdyby mi denně někdo nosil misky s dobrotami, tak bych snesl i to drbání za uchem…
Karel   13.1.2015 - 17:02:10
V podstatě se dá říci, že planeta se nejvíce přehřívá od myšlenkové činnosti, neboli myšlení lidí, kteří to pořád zkoumají.
ivo miro   13.1.2015 - 11:24:40
Tenhle rock můžu. Byl známkou velké naděje, že se hodně změní... po padesáti letech jsme zase tam, kde jsme byli... v pr...
ivo miro   13.1.2015 - 11:22:15
No počkej Karle!!! Planeta se ohřívá také díky spalování mrtvých v krematoriích... teď jsem to četl na mainstreamu. Mrtvoly nesmíme spalovat, krávy nesměj prdět nebo se naše atmosféra přehřeje a ....
ivo miro   13.1.2015 - 11:17:40
Závidím našemu černému kocourovi. Jak píše Kytkovec, obejde si okolí, když zrovna nesněží nebo moc nemrzne, tu a tam si vrzne, s některou kočenkou se zdrží déle, s jinou jen na pár minutek, pak se nad ránem vrátí, tváří se jak nadsamec a naší vykastrované kočce pak svým urputným mňoukáním, vypráví své sexuální machrovinky z okolí. Naše číča, vzhledem ke svému stavu, vůbec nechápe... a kocourek? Nacpe se pochoutkama k prasknutí, zdrží se tak jeden dva dny a pak, napapanej a vypovídanej opět vyráží na rais... to já už jsem doraizoval. Hlídám děti...
Karel   9.1.2015 - 15:18:56
odpověď pro: Kytkovec   9.1.2015 - 14:50:42
Mám pocit, že už jsem na to starej. Raději mám teplý a pohodlný pelíšek...
Karel   9.1.2015 - 15:16:21
odpověď pro: Kytkovec   9.1.2015 - 14:37:07
A vtom chovném programu budou samičky psí nebo lykantropií (skinwalkeřice)?
Kytkovec   9.1.2015 - 14:50:42
Jo, dobře to máš vymyšlené.
Zatím jsi cudně zamlčel, že ve vrozené šetrnosti (to je ten jemnější výraz) hlavní výhodu své kočičí existence vidíš v sexu zadarmo.
Žádné disko, vinárny, květiny, taxíky a vše, co musí chlap zaplatit vypadaje při tokání jako kašpar a doufaje se vemluvit holce pod prádélko. Tůdle!
Prostě se proměníš ve vilného kocoura, oběhneš vesnici, poskáčeš za komínem kočky a spokojeně se s pokleslou hladinou testosteronu vrátíš k proměně v Karla. A zadarmo!
Jen si dej bacha, aby ti někdo nenastražil kozlík lékařský či jeho galenikum Baldriánové kapky - to by tě svedl hravě z cesty a kdyby to byl hnědočech, mohl by tě i sežrat.
I jako kočka musíš být ostražitý!
Kytkovec   9.1.2015 - 14:37:07
Tak vám oběma děkuji!
Tu medializaci mám nejspíše za to, že jsem důvěřivý dobrák a prozradil jsem, kdo se mi stará o zdraví.
Ještě upřesním, že od svého zvěrolékaře užívam Alavis, na kterém je napsáno "pro psy velkých a obřích plemen". Dlouho mi trvalo, než jsem si spočítal dávkování - končí to vahou psa 90 kg. Naštěstí jsem na netu našel exemplář, který váží více než já.
A je to! Stačí 6 tablet do žrádla či přímo do tlamy.
Košík, bičík a vodítko mi nedávej. V zaprášené škatuli narvané různými hambatými udělátky z dob bohatého sexuálního života bych to jistě našel. Na škatuli ssedá prach, dnes je mi milejší Fernet než než se stylizovat do zvířecího sexu.
Navíc zvěrolékař mi po pár panácích sdělil, že kdybych potřeboval, zařadí mne do chovného programu, což obnáší sexuální stimulanty na pokladnu. Tedy lidé kupující Viagru jsou na tom opět hůře.
L
ivo miro   7.1.2015 - 11:31:53
Milý Karle, závěr tvého diskurzu o Lubošovi alias Arnovi je velmi silný. Pojďme ale dále. Skinwalkeři nejsou žádná másla. Dokážou neuvěřitelné věci. Proměnit bohatého farmaceuta v obyčejného vola, který potřebuje akorát hodně výživnou louku, aby přežil. abys rozuměl: Luboš je už teď můj kámoš. Umí si poradit s věcmi, které nejsou mezi nebem a zemí běžné. A o to tu jde. Jestlipak víš, jak se mi v mé široké rodině přezdívá? VLK. A to už dlouho (cca od 88 roku minulého století). My vlci jsme schopni přežít ledacos. Vzhledem k tomu že trpíme LYKANOTROPIÍ. Což je ovšem pro současnou dobu to pravé a jedině možné, aby vlci-lidé, to jest vlkodlaci, přežili (to co nepřežijí lidé). Též jsem přesvědčen, že Damuška a Djamilka pochopí, že nemůžeš vykonávat jejich funkce plnohodnotně, ale to by bylo na delší rozjezd, tož až příště. Tvé příspěvky si hodně vychutnávám... Lykanotrop
Karel   29.12.2014 - 17:36:25
odpověď pro: ivo miro   29.12.2014 - 15:10:49
Ona je to zajímavá úvaha, co by se stalo, kdyby Ježíš nebyl ukřižován. Pravděpodobně by křesťanství nevzniklo a nebo vzniklo v úplně jiné podobě, která by se vývojem (nikoliv obsahem!!!) podobala islámu, myslím tou rovinou, že Mohamed nezemřel násilnou smrtí. Možná by křesťanství bylo i mírumilovné…
Ale znáš to: Kdyby byly v onom místě ryby, nemusely by být rybníky…
Nicméně mě s blížícím se Silvestrem napadá taková parodie, jak bankovní a zbrojní lobby pošlou zpět do minulosti robota, aby chránil Jéžíše před ukřižováním a křesťanství nevzniklo vůbec, neboť ve svém počátku zakazovalo úrok z půjček (ostatně islám také).
On ten příběh je vlastně zde:
https://www.youtube.com/watch?v=mK4_qT5Xjr0
ivo miro   29.12.2014 - 15:10:49
Ahoj Karle, opět si mě potěšil a překvapil. Se zaujetím a se zvláště pikantní teologickou chutí jsem si přečetl Vánoční ucho jehly. Lze jen dodat, že jsi zde rozehrál hned několik závažných poloh k úvaze. Včera jsem si zrovna pohrával s myšlenkou, co by se asi stalo, kdyby v dnešní době Ježíš vyháněl peňezoměnce a lichváře z "Waal Streetu" nebo z "MMF", součásných to chrámů neurvalých a hamižných božstev. Asi by ho vzteky rozsekali na molekuly. Mám kolem sebe tolik lidí, kteří by si tvou úvahu o uchu jehly rozhodně měli přečíst. Žijí ve svém velmi rozbitém soukromí nešťastní a jsou psychicky totálně vyšťavení, neboť nemají žádnou hierachii hodnot a pokud ji snad i mají, je tak špatná a zoufalá, že je její naplňování vede do stále hlubších temnot. Je to šalba a klam? Nebo žiji jen tak náhodou mezi skupinou známých, kteří naplňují pouze cestu zmaru a cestu do temnot? Myslím, že ne. Že mí známí nejsou žádnou výjimkou  a že jinde, v jiných socioskupinách, ve kterých se nepohybuji, to může být ještě horší. Tak jsem si pomyslně každého z mých přátel a známých postavil před tu "tvou" jeruzalémskou bránu a zjistil smutnou věc. Velbloudy mají mí známí téměř všichni. Někteří i desetihrbé. Ale žádnému se nechce z velblouda sesednout. Dobře vědí, že kdyby to udělali, ztratili by i to poslední, co jim ještě zbylo. Peníze a majetek. Protože ostatní už ztratili. A právě to ostatní je mnohem podstatnější. A vidíš, možná by se i v mém okruhu přátel a známých mohl stát zázrak. Znám jednoho dva z mě blízkých lidí, kteří tou branou možná projdou a zjistí, že se konečně dostali k pravým hodnotám. Dostat se k nim, vždycky bolí, ale stojí to za to. Děkuji Ti za velmi slušnou inspiraci k svátku Slunovratu a přeji Ti a tvým blízkým a najme kočenkám příjemný rok na Pančavě v roce 15, který může být a zřejmě i bude rokem zlomu, rokem prokletým...
ivo miro   12.12.2014 - 12:16:22
S tím svědomím je to Karle poněkud zoufalé. V Česku nejen novináři main streamu a televizní mainstreamoví oblbovači svědomí nepoužívají, ale i valná většina (až 85%) české populace na svědomí abdikovala. Pravdoláskaři jsou už natolik zmatení, že jim vypadl z hlavy nejen mozek i s rozumem, a tím pádem i svědomí, nefunguje jim ani zdravá selská intuice (možná to způsobila nadměrná spotřeba černé kávy v pražských a brněnských kavárnách vypitých pravdoláskaři za 25 let existence jakési pokroucené demokracie, která se pozvolna proměnila v tzv. veselý fašismus. Pojem rád pro zájemce vyvětlím. Proč přestalo fungovat svědomí, zdravá intuice a rozum? Z velké části nejde vůbec o to, že by Češi byli blbí a tím pádem manipulovatelní. Oni mají jen globalizací a globálním finančním a informačním systémem pomačkané a deformované hlavy. Jean Paul Sartre napsal v jednom svém velkém románu zajímavou charakteristiku Čechů: " Kdysi nedávno se Čechům stalo, že je jejich evropští přátelé nacpali do těsné velké ocelové bedny a horním otvorem na ně spustili velký těžký lis. Od té doby mají Češi poněkud více zpresované a slisované mozky než jiní evropští národové".
Jenže fakta, proč Češi nemají šanci svobodně myslet a jednat podle svého svědomí jsou ještě krutější,opustíme-li Sartreovu obraznost surrealistickou a myšlenku existecialistickou týkající se Čechů.
1: Většina je jen dobře placeným otrokem svých oligarchů (novináři a reportéři)
2: Další velká skupina běžných občanů je zadlužená na 15 až 30 let finančím hydrám a tak, i když mají slušný příjem, musí poslouchat své firemní nadřízené, kteří zas poslouchají z téhož důvodu najitele a jednatele většinou nadnárodních oligarchických firem
3: Další velká skupina běžných občanů je také strašně zadlužená, ale má nuzné příjmy a pozvolna se stávají otroky svých nadřízených (žijí ve veselém fašismu).
Moje situace  patří do třetí skupiny s tím obrovským rozdílem, že nic nikomu nedlužím a tak si mohu dovolit ten úžasný přepych mít svědomí.
ivo miro   25.11.2014 - 12:15:21
Tak Karle, Čtyři jezdci bankovnictví, ty lze najít v AC24, čtyři jezdce lze najít také v bibli (apolakypse), a čtyři jezdci jsou také v outsider media.

http://outsidermedia.cz/%C4%8Dty%C5%99i-jezdci/

http://outsidermedia.cz/
strana:  1 2 3 4 5  >>
seřadit od:  nejnovějších  nejstarších
copyright  ©  Karel Jíra 2014